Aca97
Član
Oblacno kod nas, zahladilo ali bez kise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kisa je potrebna, itekako. Neki vec imaju problema sa vodosnabdevanjem. Neverovatno je koliko su pojedini izvori umanjili kapacitet. A za žetvu se ne treba brinuti, skinuće se sve, ima vremena.Samo mi nije jasno stace vam sad kisa? sto se mene tice do polovine oktobra ne mora padati.Nek se na miru skine suncokret ,soja i kukuruz bar to malo sto ima
Pokupila prasinu,mirno bez vetra i prijatno je
Samo mi nije jasno stace vam sad kisa? sto se mene tice do polovine oktobra ne mora padati.Nek se na miru skine suncokret ,soja i kukuruz bar to malo sto ima
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Da bi se popravio rezim vodosnabdevanja treba da pada danima. Zalosno je cuti da ljudi nemaju ni za sebe dovoljno vode, a ne i za stoku. Nisam cuo da je drzava poslala cisterne vode na Pester gde je naj kriticnije. Zao mi tih ljudi koji gledaju kako im se stoka muci.Kisa je potrebna, itekako. Neki vec imaju problema sa vodosnabdevanjem. Neverovatno je koliko su pojedini izvori umanjili kapacitet. A za žetvu se ne treba brinuti, skinuće se sve, ima vremena.
Ako tebi nije potrebna meni jeste . Imam većinu kasne sjetve i itekako je potrebna . Nego nakupi se 12-15lit u dva naleta.
Istina ovo za Pester. Vojska je ljudima donosila vodu za stoku. Tamo je stvarno ljudima tesko bez kise i vode.Da bi se popravio rezim vodosnabdevanja treba da pada danima. Zalosno je cuti da ljudi nemaju ni za sebe dovoljno vode, a ne i za stoku. Nisam cuo da je drzava poslala cisterne vode na Pester gde je naj kriticnije. Zao mi tih ljudi koji gledaju kako im se stoka muci.
Ako napravi aneks pa ti preotme i te posle oktobra do decembra ima da bude vracaj moje igrackeEvo ja ti odavde moju,do oktobra,komplet sve prepuštam! Hoćeš napismeno,overeno kod notara?
Evo ja ti odavde moju,do oktobra,komplet sve prepuštam! Hoćeš napismeno,overeno kod notara?