Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskreno, kako sam i napisao, od maja meseca prva ozbiljnija kisa! Mnogo je kasnila, ali sta je tu je!Peet nadam se da polako postaješ optimista po pitanju soje i kukuruza
Ma ovolika kisurina ima da mu pomogne garant,ko mrtvome oblogaI na kraju zaklucak?
Jel dovoljno bilo kise,hoce li pomoci kukuruzu i soji sledecih 10 dana ,jer idu temp preko 30 stepeni opet?
Jeste broj zrna formiran ali nije sve jedno da li su zrna krupna ili kao kokičar.Jedna zglavna kiša bi itekako pogodovala ali nje nema na vidiku.Klipovi kukuruza su vec formirani u onoj susi,sad i da padne 100l dzabe, broja zrna nema
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ima kise u tvom selu i u tvojih 20 ari kukuruza.Pomislice ljudi da je situacija u nasem delu Pomoravlja odlicna,bas suprotno,situacija je katastrofalna.Kise nema vec dva meseca,a juce je palo tek par litara,ni prasinu da ugasi.Zato ako pises da ima kise,pisi da je ima u tvom selu.Jutros opet kisa, do polovine avgusta nema potrebe da pada vise..
Izgleda da je izvesno posle subote minimalno do cetvrtka jake vrucine... Dalje od toga nista nije sigurno prognozirati ali ne vidi se kraj vrucinama... Ceka nas izgleda najduzi tropski talas...Ko ne izvuce kisu ovih dana pitanje kada ce a sigurno ce biti kasno... U Nisu u centru 16mm a istocnije sve manje verujem 10ak km je i ispod 10mm palo a na ovu susu to je nista. Ali moglo i bez toga. Videcemo da li danas i sutra moze jos malo da padne...
Kod mene je pala lepa kisa, medjutim zemlja je previse suva. Evo i sad pocinje. Ja sam posmatrao na radaru oblak i centralni deo je prosao ispod Nisa, prema Leskovcu, pa je nastavio dalje do mene.