paorpaor
Član
Zapamtite, sreca je lepa samo dok se ceka. Aj ziveli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada bi ono sto je sada na zapadu hrvatske i bosnr dobacilo nocas do nas, pokisli bi dobro. Tako to deluje.
Nada poslednja umire.
E ako nas i to zaobidje definitivno je HARP ukljucen...Kada bi ono sto je sada na zapadu hrvatske i bosnr dobacilo nocas do nas, pokisli bi dobro. Tako to deluje.
Nada poslednja umire.
Mi ovde koji nismo dobili nimalo kiše toliko smo besni da se ne bojimo već od nikakve tuče...Ne znam da li bi volio bas takvu kisu sa kojom ide jos po nesto, ovo ti je danasnji naslov "Padala tuča veličine ping-pong loptice: 'Kao da je Sudnji dan'"
Ne znam da li bi volio bas takvu kisu sa kojom ide jos po nesto, ovo ti je danasnji naslov "Padala tuča veličine ping-pong loptice: 'Kao da je Sudnji dan'"
Ma nek padne bar da znam da je padala. Pakao bre danas napolju ,sredili kombajn za suncokret oprali ga. Ispod njega za 15min sve zemlja upila. Strasno je ovoLjudi, kome kokoške spavaju na drvetu, neka ih evakuiše na vreme, pogotovo Banaćani, da ih ujutro ne bi tražili po Rumuniji ....
https://www.24sata.hr/news/padala-tuca-velicine-ping-pong-loptice-kao-da-je-sudnji-dan-532012
Mi ovde koji nismo dobili nimalo kiše toliko smo besni da se ne bojimo već od nikakve tuče...
I sta kazu kuljani?Cujem u kuci protivgradne rakete bas cu da cimnem moje u Kuli tamo da vidim kakva je situacija!
I sta kazu kuljani?
Salu na stranu... Malo vetra, malko kise, lakse se dise i to je sve.
Ne znam kako je krstur prosao...
Послато са 5045D уз помоћ Тапатока