Ma dajte ljudi, nevremena mogu da budu i blaze prirode malo sitnog leda i dobre kise i nema stete.Ja sam osigurao sve useve i licno bas me briga dal ce biti grada ili nece.Ako hoce neka pada ako nece neka padne dobra kisa jer vise volim dobar rod nego da ubije sve a i zao mi je pojedinih ljudi u mom kraju, nebih voleo da ih zadesi nevreme a ima i onih koji me prave budalom zato sto osiguravam useve.E za njih treba onaj bas dobro krupan.Situacija danas je takva da nemozemo da biramo, priroda je spremila akciju za veceras, neko ce da naje..e a nekom ce biti dobro. Svi mi volimo akciju u vidu dobre kise, neka padne 100litara slobodno ako moze,Grad moze da pada po sumama tamo nema stete. Kimi voli akciju kao i mnogi od nas ali sigurno nezeli zlo drugima. Za neke stvari smo sami krivi, vecina od nas gleda u nebo i brine sta ce biti kad se naoblaci, dajte bre ljudi pa mnogi za deset dana ispuse cigare u vrednosti osiguranja jednog hektara psenice. Ja iskreno nezelim da bilo kog pogodi nevreme sa ledom ali ako sami sebi necemo pomoci onda nemozemo da ocekujemo od drugih. Ocekujem dobru kisu nocas bez leda naravno.