Zoran Kostović
Član
Kod nas vedro kao staklo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tačnije, večeras i tokom predstojeće noći, pa onda s petka na subotu Itekako ima uslova za pljuskove, grmljavinu ali i jaka nevremena.
Danas konkretno biće dobrih razvoja na jugu Mađarske, oko Segedina i istočnije, to bi moglo da se prelije na baš krajnji severoistok zemlje.... kasnije predveče bi trebao da se aktivira deo Banata bliže Rumuniji, a još kasnije ka noćnim satima zapad zemlje, Šumadija, okolina Bg-a..
Kakve su sanse za petak?Marko, sistem taj se gasi, verovatno će ti podariti tek malo kiše..
Od danas verujem u magiju , pre same kiše sedeo sam zajedno na klupi sa cigankom što prodaje kokice odjednom krenuo neki jak vetar da duva razduvalo kese od kokica , reko ajmo mi kući da nebi pokisli i onda je krenula žurka , brisači na autu nisu stizali a neki automobili su stali u Novosadskoj ulici nije moglo da se vozi , u meraču 27 litara a kod drugara 33 .Nas je do sada zaobilazila, ali je zato večeras pogodila u sred, a videćemo sutra kako je atar prošao.
Prepostavljam da misliš na ovu poruku od jutros... ?
Da, na kraju sam ovo sasvim zadovoljavajuće skinuo... s obzirom na to da se sa ovakvim padavinama nikad ne zna
Od danas verujem u magiju , pre same kiše sedeo sam zajedno na klupi sa cigankom što prodaje kokice odjednom krenuo neki jak vetar da duva razduvalo kese od kokica , reko ajmo mi kući da nebi pokisli i onda je krenula žurka , brisači na autu nisu stizali a neki automobili su stali u Novosadskoj ulici nije moglo da se vozi , u meraču 27 litara a kod drugara 33 .
Njima vise i ne treba do Ilindana.Kod mene 8 kapi...Evo ja ću da ti rešim misteriju Sremac.... 48 litara Inđija