Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@slobapatrola

BRAVOOO!

Podrška za Kimija! Redovno pratim i njihov forum (meteorološki) i vidim da Kimi zna znanje, nesebično ga deli sa drugima i hoće čovek da izađe u susret i odgovori svima. Ne može to svako, samo dobri ljudi...
A što se prognoze tiče, pa zato se i zove prognoza jer nije egzaktno da baš tako mora i biti. Uostalom, u sportu je sve mnogo predvidljivije pa nešto ne vidim da se neko hvali kako je dobio na sportskoj prognozi...

Neznam dali je ovo ikad bilo , bar se ja ne sjećam . Kod mene je kiša padala bukvalno pola dana a ništa nije palo ??
Znači jedno 4 -5 sati bez prestanka a palo svega 3-4 litra ? Jel moguće ?

Kisa u najavi
59b5295d8c70b5d1ba65cd071eadd309.jpg

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Ma ne , ako se voziš autom čini se pljušti ., brisači rade non stop , a vidiš ljudi hodaju u majicama , jedino žure malo . Pored asfalta barice samo tako a zemlja se "bijeli" ?? I tako cijei dan.

Što se Kimija tiče,samo reči hvale,pogađa u 90% slučajeva što je veliki uspeh.Kada Kimi ne piše ja ne znam gde da gledam prognozu.

Ih, neće valda sad kiša, ja sutra treba da param soju. :haha::haha::haha:

p.s. Šalim se, bar da padne jedno 50tak litri pa makar ja uopšte ne oparao soju ove godine.

Pocelo pre jedno sat vremena par kapi i tu je stalo bilans 30 kapi/m2 :osmeh: Nadamo se da ce pasti nesto za vikend

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh