Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas situacija postaje sve gora. Ječam zri na brzinu, kukuruz se uvija, a vidim da je ponegde i pšenica počela da žuti....

Ja to napisah još pre nedelju dana, a niste mi verovali...
Deficit zemljišne vlage je veliki, plus ove vrućine, pa još i vetar...

Ljudi zašto se sad Kimi ne javlja i da nam neku informaciju o vremenu? Onda kad pada svaki dan tada se i on javlja. Ajde Kimi javi se i daj nam nešto. Vidiš da već mnogi kukaju za kišom isto onoliko kad kukaju kad pada mnogo.

Eto Kimija, na Kopaoniku sam trenutno... pobegoh i ja od ove sparine odvratne.

Generalno za danas/večeras situacije je bolja za sever zemlje, a sutra za ostatak.

Sondaža iz Beograda od podneva pokazuje da je atmosfera jako nestabilna, pa ima uslova i za jake oluje.

Evo s Kopa trenutno:

kopdana1.jpg

kopdan2.jpg

kopdan3.jpg

kopdan5.jpg

Kimi jel lepse zimi ili leti na kopu? Situacija je toliko kriticna da pukotine se javljaju i na parcelama koje su i spartane. Repa i soja kriticne uzasno. Ali ljudi sto je jecam ovde kod jednog domacina rodio to je nenormalno. Kanda ce on ovu sushu najbolje izgurati za sada. Vetar na 32c ubija celi dan.

Nada poslednja umire.

Kimi jel lepse zimi ili leti na kopu? Situacija je toliko kriticna da pukotine se javljaju i na parcelama koje su i spartane. Repa i soja kriticne uzasno. Ali ljudi sto je jecam ovde kod jednog domacina rodio to je nenormalno. Kanda ce on ovu sushu najbolje izgurati za sada. Vetar na 32c ubija celi dan.

Nada poslednja umire.
Sada su radili jedam?
Mislim vec.

Opet pada
ovo je vec previse u nasem Somboru :osmeh:

Poslednja izmena od urednika:
Kod nas u Prnjavoru ...gradu ..padala fina kisa a ovdje na selu ni kapi iako je svi pogledamo a pogotovo ja sto imam kukuruz u 3 peru

10 litara palo,bio sad u bašti,nakvasilo dobro,sreća pa je bilo bez nepogoda,vidim da je taj oblak sad ojačao,i čini mi se po radaru,negde daje i leda.

Potop,30 litara,tihe,kise,u pravi cas...

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh