Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi zašto se sad Kimi ne javlja i da nam neku informaciju o vremenu? Onda kad pada svaki dan tada se i on javlja. Ajde Kimi javi se i daj nam nešto. Vidiš da već mnogi kukaju za kišom isto onoliko kad kukaju kad pada mnogo.
Sada su radili jedam?Kimi jel lepse zimi ili leti na kopu? Situacija je toliko kriticna da pukotine se javljaju i na parcelama koje su i spartane. Repa i soja kriticne uzasno. Ali ljudi sto je jecam ovde kod jednog domacina rodio to je nenormalno. Kanda ce on ovu sushu najbolje izgurati za sada. Vetar na 32c ubija celi dan.
Nada poslednja umire.
U pitanju je sigurno preko 100kj jecma koje ima posejano u nasem ataru. Taj jecam po meni izgleda neverovatno. Sav je nalio zrno, nije bolestan i prinos obecava. Njive su od istog gazde.Sada su radili jedam?
Mislim vec.
Aha,ja sam mislio da su danas vec kosili.U pitanju je sigurno preko 100kj jecma koje ima posejano u nasem ataru. Taj jecam po meni izgleda neverovatno. Sav je nalio zrno, nije bolestan i prinos obecava. Njive su od istog gazde.
Nada poslednja umire.
Potop,30 litara,tihe,kise,u pravi cas...
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока