Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod instituta opet voda u njivama. Unistice im useve tolika voda. Vec koji put ove godine prosao tuda a da stoji voda. Mogli bi da podele kako prizivaju tu kisu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kod mene u selo preko 50 mm ali dalje prema utrinama ( prema B Topili) mozda 10 tak litara...traba jos:kisa:

Mislim (po radaru) da je večeras bio opasan oblak negde kod prvog i drugog betona i u jarošu (možda i tuk). Tamo su ove godine loše prolazili sa kišom, pa bi bilo lepo da je i tamo pala dobra kiša... Srbobranci će već znati gde je to.

Bas na tom jednom imam 11 jutara, a i kum mi burgija sad dok traje komasacija da se u celom ataru kopaju kanali na svakoj drugoj duzi i da se pusti voda u ceo atar, nadam se da ce uspeti posto uvek ima filozofa koji se protive

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poceo i vetar da duva sad ce da osusi...
Vec vidim za neko vreme pukotine i ostala cuda.Bice ovo jako teska godina kako sa vremenskim prilikama tako i sa cenama.

- - - - - - - - - -

Poceo i vetar da duva sad ce da osusi...
Vec vidim za neko vreme pukotine i ostala cuda.Bice ovo jako teska godina kako sa vremenskim prilikama tako i sa cenama.

Stoji da ce u vecini krajeva predvece biti kise,kod nas je dosta toplo i duva vetrina,sparina je velika. Samo da ne bude nigde elementarnih nepogoda,a kisa je uvek dobro dosla.

Ljudi zašto se sad Kimi ne javlja i da nam neku informaciju o vremenu? Onda kad pada svaki dan tada se i on javlja. Ajde Kimi javi se i daj nam nešto. Vidiš da već mnogi kukaju za kišom isto onoliko kad kukaju kad pada mnogo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh