Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilans 30l.Ovde je počela tačno u 1h i pada samo tako. Čini mi se da odavno nije stigla ovako dobra "južnjakinja".
Tako je Marko, apsolutno si u pravu. Prošlog leta i jeseni blizu 100 dana je bilo bez kiše. Ovo proleće i leto u jednom delu su takođe bili sušni i to na duži period, padala je svuda pa čak i u samoj blizini a mene mašila samo tako. Baš o tome sam često pisao, nervirao se i dosađivao ovde. U poslednjih mesec i po dana padavine se lepo raspoređuju, solidne količine i dobar vremenski razmak.Tebe bas krenulo. Secam se da te je kisa masila kada je svuda padala.
Ne zalivaj ... !!!Ja cu danas da zalijem malu parcelu pod kukuruzom gde imam uslova. Nema vise sta da cekam. Sto da on pati u suvoj zemlji, kad vec mogu da ga zalijem.
U pravu si. Pade celih 3 litra u kisomeru. Tek da ne mogu da udjem ja da zalijemNe zalivaj ... !!! Eto je, stiže ... ...