Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas sve manje od 30l je isto kao i kad ne bi palo nista...:osmeh: inace trenutno vedro sa slabijim vetrom i bas toplo

Snazna oluja sa gradom pogodila podrucije slavonije,kod komsija Hrvata, ogromne stete na kucama i njivama.
Samo takvu kisu ne daj Boze kod nas a i nikome drugome.

- - - - - - - - - -

Snazna oluja sa gradom pogodila podrucije slavonije,kod komsija Hrvata, ogromne stete na kucama i njivama.
Samo takvu kisu ne daj Boze kod nas a i nikome drugome.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Nevrijeme-u-Slavoniji-Vjetar-nosio-krovove-iscupana-stabla/378690

Nocas obrani kukuruzi i pocupan pasulj. Neverujem da ce se kukuruz oporaviti, od pasulja nema nista, soje su ostale bez lisca, suncokret takodje... Idemo dalje ali u debelom minusu.

Kolega,koji je to potez tako dobio po repu,čuo sam da je jakog leda bilo u Sv Miletiću,na izlazu prema Aleksa Šantiću,da je čupalo i obaralo,drveće i bandere,tamo blizu imam jednu njivu,nju jedino nisam obišao,od kiše nisam mogao?

Kod nas od danasnje kise izgleda nece biti nista! Prema nekim prognozama vec je trebala da pada ne veliko ali corak!
Kako radari pokazuju kretanje oblaka nas nece zakaciti kisa!
Trenutno sparno, uz prilicno jak vetar, temp. 32 step.

Kolega,koji je to potez tako dobio po repu,čuo sam da je jakog leda bilo u Sv Miletiću,na izlazu prema Aleksa Šantiću,da je čupalo i obaralo,drveće i bandere,tamo blizu imam jednu njivu,nju jedino nisam obišao,od kiše nisam mogao?

Potez Sombor-Sv. Miletic (12km duzine) komplet potuceno, Obzir je jako lose prosao, prema Santicu je potuceno pored puta, kazu da nije oko pruge, ja sam isao do ljubavnog puta i vidi se da je tuklo ali nije pre strasno, ima najvise stete od vetra ali mislim da ce se ispravit, sutra cu otici traktorom pa cu zaci malo dublje u atar da pogledam. Imam i tamo zemlje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh