Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako pocinje da se ponavlja potop od prosle godine!!!!!!

Sremački černozem je i bez ovoga pliva posle ovoga verovatno iz kanala u njive voda ima da ulazi.

Kod mene totalni potop, počela juče u 17h i prestala jutros u 4h, veoma jaka kiša bez pauze. Polja koja su na prelazu sa brda na ravnicu su se pretvorila u jezera. Jutros sam takodje vidio nešto jezivo - emlja, trava, beton, sve je prekriveno glistama, na hiljade kud god se okreneš. Jadne životinje bježe na površinu jer se dave. To je dokaz do koje je mjere zemljište natopljeno vodom.

Ljevala od sinoć do jutros.Njive su bijele od vode.Ovo više nema smisla ama baš nikakvoga.Godinu dana pada.Ne pamtim kad sam imao 10 dana lijepih u nizu,možda tamo u julu prošle godine.

17 litara sinoc, a ukupno u ovoj godini preko 160 l, za sad. Da ispratimo jos i taj cetrvrtak-petak.

Kimi brate pomagaj da se ne besimo:haha:.Do kada se ocekuju mrazevi da tempiramo rasad za sadnju.
Plan je od15-og do 20-og marta.Gvirni u tvoju carobnu kuglu i presudi

Kimi brate pomagaj da se ne besimo:haha:.Do kada se ocekuju mrazevi da tempiramo rasad za sadnju.
Plan je od15-og do 20-og marta.Gvirni u tvoju carobnu kuglu i presudi

Nazire se mogucnost sve dokle idu karte za njih.

Nikad nema potrebe zuriti sa radovima.Polako.

Uh,brdo padavina.Tamo gde budu kisne,problemi s poplavama,a gde budu snezne brdo snega.

Ljubovija,loznica,Valjevo ko zna koliko ce ga dobiti.Po kartama i do pola metra mokrog snega.

Kimi jel moguće da će biti toliko padavina, svi modeli i sve stranice pokazuju ogromne količine kiše i snijega večeras. Sad sam na Umbrella gledao i tamo pokazuje vrijednosti od 65 pa do 100l samo večeras na područuje Foče i drugih mjesta u slivu Drine. Hoće li zaista biti toliko ekstremno? Po najavama najviše će da dobije upravo sliv Drine i ona bi, po svemu sudeći, mogla da napravi veliki problem ako su akomulaciona jezera na njoj već puna.

И овде данас леп, сунчан дан, преко 10 степени, да и не помислиш да сутра долази тај кијамет.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh