Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kimi pomagaj !
Nisam stigao da oprskam voće,treba mi jedan dan bez kiše al ovi meteoroški sajtovi imaju svi različite informacije.Negde kažu u petak će biti bez kiše negde u nedelju a neki kažu biće kiše svaki dan.
Ti se razumeš u te satelite i čudesa ako možeš reci mi najpribližnije kad neće biti kiše u neradnih sedam dana. :ppozdrav:

Kisa i samo kisa.Bar da sastavi 3-4 dana bez nje da se mogu vocnjaci poprskati.Kod mene pada od ranog jutra i tek sada malo posustaje.

+6 C...
weather-showers-scattered-128.png

Kimi pomagaj !
Nisam stigao da oprskam voće,treba mi jedan dan bez kiše al ovi meteoroški sajtovi imaju svi različite informacije.Negde kažu u petak će biti bez kiše negde u nedelju a neki kažu biće kiše svaki dan.
Ti se razumeš u te satelite i čudesa ako možeš reci mi najpribližnije kad neće biti kiše u neradnih sedam dana. :ppozdrav:

Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

Biće nešto slabe kiše u subotu sredinom dana,dok je sledeća (ozbiljnija) moguća između ponedeljka i utorka.Između toga svakako suvo.

Izgleda da se nakon četvrtka vraća zima,uz sneg u većem delu zemlje.

Sutra poprilično toplo,do 17-18 stepeni.

Sutra pred veče se očekuje prolazno jači front.Najviše padavina bi trebalo biti na krajnjem severozapadu Vojvodine,do 25-30 litara lokalno za relativno kratko vreme.Biće uslova i za pljuskove sa grmljavinom.

Pred nailazak oblačnosti biće prolazno jakog severnog vetra,uz intenzivniji pad temperature.

Na planinama sneg,a biće prolazno moguć uz intenzivne padavine kratkotrajno i u nižim krajevima centralne Srbije.

Видим најављују за који дан снег у већем делу земље е добро је боље сад него у априлу.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh