Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+6 C
images

Suvo i vetrovito.

Zapadna Morava izlila i poplavila veći deo polja (kojeg mi zovemo Ključ).

Kimi vidiš li kraj ovoj destabilizaciji, ili ce i nadalje biti vruce-hladno.
Kako karte pokazuju za sad, uslovi za ozbiljnije radove u polju se neće steći pre 20-og aprila, ako i tad.
Inače mi sinoć uz jak vetar dobili i 12 litara.

Nema kraja destabilizaciji dragi moj Paore,kad tatice sa okeana kolo vodi :osmeh:

Biće puno frontova,bukvalno jedan za drugim.Prvi već sutra popodne,pa sledeći u noći utorak na sredu itd...

Kimi svaka cast na prognozi nije me mrzelo da procitam i uporedim
tvoju celu proslogodisnju prognozu treba te predloziti da je vodis na RTS-u,da cujemo bar neku istinitu vest od njih:osmeh:

Kimi sta kazu modeli za slledeci vikend? Koliko vidim nesto hladnoca nam se vraca. Ako moze malo informacija kada naarvno nadjes vremena.

Штета што у овом топику нема дугме "захвали се" јер добио би Кими од нас безброј захвалница.

Hvala Vam ljudi ! :ppozdrav:

Kimi sta kazu modeli za slledeci vikend? Koliko vidim nesto hladnoca nam se vraca. Ako moze malo informacija kada naarvno nadjes vremena.

Očekuje se vrlo dinamično vreme narednih dana.

POsle današnjeg fronta,sledeći stiže u noći utorak na sredu.U utorak dosta toplije,temperature do 19-20.U sredu osetnije zahlađenje.Zatim nove padavine u većem delu zemlje u sredu popodne.U noći sreda na četvrtak uz priliv još hladnijeg vazduha moguća je i susnežica u nižim predelima centralne Srbije.

U četvrtak promenjivo,uz moguć pokoji pljusak i prohladno vreme.U petak kratkotrajna stabilizacija i porast temperature,posebno u južnijim krajevima,dok bi već za vikend došlo do formiranja novog ciklona u Jadranu.

*U četvrtak i petak ujutru,uglavnom u centralnoj i južnoj Srbiji ujutru moguć mraz.

*U Vojvodini tokom čitavog perioda vetrovito.

Što se tiče ovog ciklona koji bi se formirao za predstojeći vikend,on ima potencijala da povuče ka nama veoma hladnu vazdušnu masu koja će se skupljati narednih dana na severu Evrope.U slučaju da se ciklon "dobro" namesti,uopšte ne bi čudila pojava snega u većem delu nizijskog područja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh