paorpaor
Član
Kod nas poslepodne palo oko 35 i jutros oko 10 l.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da se kukanje oko kiše na ovom forumu stvarno isplati!
Samo par minuta nakon što sam napisao prethodni post spustio se solidan pljusak koji i dalje traje. Na radadru se jedva vidi oblak i nije mi jasno otkud u njemu tolika kiša. Na žalost, oblak je samo nad selom i istočno od njega, a deo atara gde su moje njive je izgleda opet suv. Nema mi druge, moram od sad u kuknjavu naglasiti i tačan deo atara...
Kažu da će za vikend biti 30 stepeni.15 u Subotu i 15 u Nedelju.
Zabranjeno mi je da pricam o tome. Jbg vise distance , bar vi znate kako to izgleda....
Jbg.dukej lose kordinate prebacio si cak do mene,poplavi me.Izgleda da se kukanje oko kiše na ovom forumu stvarno isplati!
Samo par minuta nakon što sam napisao prethodni post spustio se solidan pljusak koji i dalje traje. Na radadru se jedva vidi oblak i nije mi jasno otkud u njemu tolika kiša. Na žalost, oblak je samo nad selom i istočno od njega, a deo atara gde su moje njive je izgleda opet suv. Nema mi druge, moram od sad u kuknjavu naglasiti i tačan deo atara...
Unesi i tacan katastarski broj parcela uz kuknjavu,sto je sigurno sigurno,da nepadne slucajno kod komsije......
jbg.dukej lose kordinate prebacio si cak do mene,poplavi me.
Zabranjeno mi je da pricam o tome. Jbg vise distance , bar vi znate kako to izgleda....