Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
17 litara danas predvece iz ovog oblaka:

29ash1s.png
Kod nas se taj oblak nije proslavio,svega 5 l danas u kišomeru,nekako je izgledalo da smo na ivici oblaka a prema vama se sve crnilo.Jedino je bilans bio da nam je struja malopre došla i desetak oduvanih krovova u selu.U ataru suncokret malo stradao kukukruzi izlomljeni iznad klipa a jabuka po zemlji koliko hoćeš.

Kakav oblak je prohujao, bilo je severozapadno strujanje pa se okrenulo jugoistocno kisa je prosla pa se vratila pa otisla.

Vas ove godine ,mislim na severozapad Backe ,bas oce,mi na jugo istok Backe,prvi 8 litri ,od maja sinoc uhvatilo i to kanda ne svugde.

Danas bio u Somboru,lepu kisu ste imali tamo,a sto kaze Tomo vs,u Vrbasu je bio cirkus.Negde oko 12 sati dok smo ruckali u Slonu(koji smo jedva nasli,nisam znao da su se preselili)jako lep pljusak je bio,inace kod mene 13 litara.

Al sličica Kimi svaka čast. Juče kod nas je protutnjalo nevreme, tj jak vetar i kiša. Nama stradsao krov na kući, sva sreća ne ceo. Baš je ludački duvalo kao filmovima.

Al sličica Kimi svaka čast. Juče kod nas je protutnjalo nevreme, tj jak vetar i kiša. Nama stradsao krov na kući, sva sreća ne ceo. Baš je ludački duvalo kao filmovima.

Mi sa severozapada smo dobili kišu u par navrata od po 2-3 litre u kritičnom periodu, i ništa više od toga.Napisao sam da je palo 33 litre za skoro 3 meseca.Ali smo isto tako bili sigurno nedelju dana najtopliji grad u Srbiji.Kod nas će ove godine agrotehnika da izađe na videlo, onaj koji je dao sve po PS-u ,imaće solidan rod,ostali sigurno manje ili ništa,tako isto važi i za kvalitet zemljišta.Danas još jedan talas od 5 litara,to je uukupno 25 litara,ali kao što je napisao Bojčetić kasno,samo možda za gornje spratove nekih soja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh