Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komšo nije neka kiša po mojoj proceni 2 l pokvm više je mirišalo na krutinu.Grmljavine dosta poneki grumenčić leda ali nije ništa strašno.Protivgradna aktivna u apatinu svilojevo i kupusinaPrigrevica izgleda dobija jaku kišu,oblak stoji već dugo,a nas preskočila samo tako,a treba je ko zlata.
Provereno svilojevo u selu 20 min led veličine lešnika kaže mi prijatelj.Bilans sve potučeno leži na zemlji..A meni se činilo kao dobra kiša,od Sombora prema Bezdanu i Gakovu Pada led veličine lešnika,već 10 minuta.
Šta je to u Bečeju padalo? Kiša nije.Cujem da je u Beceju jako padala.Kod mene ni kap mada nije toliko ni hitno za kisu,vlage ima dovoljno.Do pre neki dan smo plivali u vodi...
Sada sam dosao iz atara Vrbaski 8 reon dobio samo takvu kisu i prosli put je najvise kise tamo palo tako da je prelilo 100l ko nista do sada.Samo lepog vremena bez velikih temperatura ko sto su bile do sada ma ima da bude vrh!