Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde kod nas je čitav dan bio pomalo sumoran, a predveče je počela da pada kiša. Razlika u odnosu na jučerašnji dan 180 stepeni.

Kod mene pravi prolecni pljusak, dobar za sve jedino me brine kako uci u psenicu ako nastavi da prcka ovako svaki drugi treci dan:sta:
E ne mogu da verujem kako je ovo vreme nepravedno ili onaj odozgo vise poceo da mrsi nesto.Ljudi pocinju da se zale na kisu a kod mene na pojati presusio visedecenijski bunar.U najavi sve toplo i suvo a ja se opet cudim kad i kako da bacam vestak u psenicu jer ne vidim nikakvu kisu.Danas je bio neverovatno topao i suncan dan.Trava raste po par cm dnevno,procvetale bele rade i maslacak.Prolece je stiglo,nema sta...

JUtro hladno i maglovito,kasnije tokom dana i dalje maglovito ali malo toplije,drasticna razlika u odnosu na jucerasnji dan...

Biće uslova za padavine za vikend i u ponedeljak,posebno u južnoj polovini zemlje :osmeh:

Hit ove zime nije ni AMerika,ni Kanada,već planine u Škotskoj.Na 1000m nv ima 630cm snega,što je 63 puta više u odnosu na prosek (10cm).To ne da je apsolutni rekord,nego teško da će ikada prići i blizu tome.

Kad jednom smrkne,drugom bogami svane i to debelo.

Zaklopača, 13 časova... U hladu, naravno.

y9aguguz.jpg

Naj topliji 19-sti februar u Beogradu za poslednjih 130 godina

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh