Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima Bora Djordjevic onaj stih:

Zajeb..i Rusi klimu, mesto leta salju zimu :osmeh:

Ljudi nije za zajebanciju,jos nismo svesni sta nam se desava!Ova 3 meseca kada se saberu,pa u drugoj polovini maja je palo duplo vise kise nego sada!Katastrofa,a strucnjaci cute kao da je sve potaman!

Kimi kaze da kada se ova zima zavrsi i sve se sabere i oduzme onda ce ipak sve biti u granicama normale.Ja za sad nikako ne vidim kako ce to da se desi ali ajde da sacekamo jos neki period.Bovansko jezero kojim se snabdeva Aleksinac i okolina je toliko opalo da predstavlja opasnost po vodosnabdevanje.Bukvalno ga nema pola i nadlezni kazu nije to problem,videcemo.Da ne bude kao u Uzicu.

2lnabuu.jpg

Pa ti si dobar,kod mene u februaru nije palo ni gram,bukvalno.Cudim se kada i kako cemo bacati vestak u psenicu.

Postovi su prebaceni u: http://poljoinfo.com/showthread.php?686-Vesti-novosti-obavestenja/page155

E ovo vreme nije normalno vise,u februaru,uvece u 10 sati da teperatura bude 15 stepeni ja licno ne mogu da verujem.

Ma bilo je toga sigurno i pre nego mi nismo bili svesni toga kao sto sad nije neko od 10-15 godina. Sad kad pratimo vreme zbog onoga cime se bavimo sve nam izgleda kao da se desava prvi put i da je katastrofalno. Ciklicno se desavaju neke promene vremena i mislim da nije nista cudno da prolece krene malo ranije, a da se recimo jesen okisa.

Kod mene pravi prolecni pljusak, dobar za sve jedino me brine kako uci u psenicu ako nastavi da prcka ovako svaki drugi treci dan:sta:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh