Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji pljusak je bio kod mene oko podne,ono je cudo jedno i plus kroz kisu po malo grad.Taman prestane malo,pa se opet povrati i sve to uz nezapamcenu grmljavinu.

Ja se sinoc vratio sa odmora i idem preko Kopaonika, gledam ka Nisu seva nedaj boze, i sve kako se priblizavam Nisu nekako idem uz kisu. Kad sam stigo kuci a ono pravi potop ulice zatvorene kisomer kaze kod mene u dvoristu 56 lit. Evo sprema se ponovo grmi i pocinje da prska!

Poslednja izmena od urednika:
U Beogradu pada lepa kiša ali njima ( beograđanima ) nije do kiše. pošto pišem ovaj post i gledam kroz prozor sada se lagano padanje pretvorilo u pljusak :kisa:

Kupio danas kišomer pa da vidimo koliko će da padne kiše :kisa:

Poslednja izmena od urednika:
Aman, ima li ova kisa dusu??!! Jooooj da mi je da docekam susnu godinu.... Blago onima u sahari, sunca brate za izvoz!

Plašim se da se ne ponovi kod mene 2011 kad su svi okolo dobijali kišu , a nas ovde samo obilazila pa bila suša kao i 2012. Opet je iskreno lakše kad je suša za sve . Već je zemlja kod mene ispucala , zadnjih desetak dana pada svuda okolo a ovde rupa . Ako mi se bude dalo postaviti animaciju radara od juče , stvarno frustrira . Ljudi povrće uveliko navodnjavaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh