Dr.Gruja
Član
Kod mene palo 8 l. kise!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ F.E.A.R
Komšija, mi k'o da smo začarani, neće nas kiša nikako. Vremenske prilike sam počeo detaljnije da pratim od kad imam internet, i koliko sam zaključio mi smo uz severni Banat najsušniji. Za razliku od nas, zapadna Bačka i južni Banat skoro nikad ne omanu...
Tacno tako.Davno su pricali za ove krajeve da nas neverovatno kisa zaobilazi...koja je verovatnoca da uvek budemo potpuno okruzeni kisnim oblacima kao neko ostrvo i nista da padne...upekla zvezda i sparina neverovatna al ajde gajimo nade za sutra
Dace Bog da grese! Ovo sranje sa istoka nam nikako ne treba. Srednjem i Juznom Banatu po ovoj mapi lose se pise!
Ko vam je kriv kad je prasina kod vas pola metra. U NS palo 17 kapi na m2.A kod nas,da li je i prasinu pokupila...
Di su vam lovci da opale koju u vazduh da probuse oblak.Ovde kod nas se ponovo smracilo, kao da ce nebo da se otvori.