Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas li neki link za te slike iz svemira?Vreme do subote-nedelje na severu stabilno,uz sve više temperature.
U centralnim i južnim krajevima,posebno sutra i prekosutra ima uslova za kišu i za popodnevne pljuskove sa grmljavinom.
U planinskim oblastima jugozapada,juga i istoka Srbije uslova za pljuskove biće svakodnevno.
Tamo od nedelje već intenziviranje nestabilnosti i padavina u čitavoj zemlji kako se sada čini...
- - - - - - - - - -
Najgore poplave su definitivno na slivu Kolubare,Jadra....ali po povrsini koja je potopljena apsolutni povednici su dolina Zapadne i Velike Morave.Te potopljene oblasti se vide cak iz Svemira !!!
Danas je napokon završen uticaj ciklona Tamara.Šta reći,ciklon koji će se dugo pamtiti u meteorološkim brojkama,a nažalost i po materijalnoj šteti i ljudskim žrtvama.
Moram da pohvalim prognostičarske modele koje su ovo predvideli i nedelju dana ranije.
To vam je i dokaz da nikakvo veštačko delovanje na vreme ne postoji (HARRP i ostala govn" u sklopu teorija zavere koje naš jadni narod prihvata zdravo za gotovo,a koje potiču od strane neobrazovanih maloumnika čiji je cilj samo da se narod što više zaplaši).
Danas je napokon bilo sunčano,ali se videlo na kraju dana primicanje nove nestabilne vazušne mase sa jugozapada koja će doneti kišu i pljuskove sa grmljavinom ponegde,uglavnom južnije od Beograda.
Svi modeli su složni da nas krajem i početkom sledeće nedelje očekuju i jake oluje ponegde opet uz obilne padavine.
Kimi,plasis me... Sta ce biti od subote? Sta da ocekujem za moj kraj(Valjevski). Hocu da idem da kosim neku lucerku da spalim,ali mora da se osusi,moze da se udje,isao sam da vidim,pa da znam kako da se orjentisem.