KishRobert
Prijatelj Foruma
Kod nas je toliko kise palo,da smo danas prepodne komotno sa drugarovom wv 2-jkom po' atara obisli bez da se iskaljamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj link gde pratis.
Pretpostavljam jer sam primetio godinama unazad ili ima kise ili je nema,kada je ima pada mnogo kao sada,prosle godine u maju dosadila je cim se naoblaci eto kise i grada jedva zivu glavu izvukosmo.ali problem kod sunca je taj sto ume da potraje period visokih temperatura,prosle godine je 45 dana bilo bez kapi kise kod mene,od kako nas grad ubio kisa nije pala,do kraja godine bilo je jos nekoliko duzih susnih perioda kao i zimus.nesto nevalja to je ocigledno.Ti mislis da ce biti ovako kao sto si napisao ili znas? Ili samo pretpostavljas?
Suncan i vedar dan ali vetrovit pa se ne moze na pecanje.
To bi nam mogao Kimi pojasniti.Samo mi nije jasno kod ove prognoze ako pogledaš sva tri grafikona ETA2,ETA i GFS ( menjaš ih u gornjem desnom uglu ) u sva tri grafikona je različita količina padavina e sad nije mi jasno zbog čega je to tako