Erwin
Član
Kada je pocelo da pada neznam u 7 sati vec je uveliko padala i jos uvek natapa sitna kao jesenja, novih 6 litara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ajde sad kao strucnjak kazi jel to normalno da imamo katastrofalnu susu od skoro pa 2 vezane godine i odjedared za 10 dana katastrofalnu kisu koja preti da nadoknadi sve izgubljeno upravo za tih 10 dana ili je kao sto i ja rekoh doslo sve do nekih ludih ekstrema da se vise nista ne zna i ne razume kako ce biti.Eeeeee.....lepo sam ja rekao tamo još u januaru ili februaru.....kad bude tata (sa Atlantika) otvorio slavinu na proleće brzo ćemi da zaboravimo na sušu.....
A ta ista slavina nikako sada da se zatvori....u narednih 7 dana još 100 i kusur litara kiše po GFS !
U zadnjih skoro 2 meseca u Novom Selu je palo preko 400 litara kiše.
Kada je kod vas padalo mi smo brojali zvezde,sada je obrnuto...Gde vi drzite kisomere?Mozda ispod oluka?!
Kod mene jedva 6 litara.
Sad bi trebalo da se naredna dva dana probije malo sunca, pa opet oblačno i povremeno kiša. U svakom slučaju slavina je dobro otvorena.
Ti mislis da ce biti ovako kao sto si napisao ili znas? Ili samo pretpostavljas?Bice opet suse nista nebrini,posle ove muke i nesrece doci ce period od mesec dana bez kapi kise i sa temperaturom od 30c-40c to nas ceka za mesec dana verovatno jer nemoze biti dobro moze samo kisa i voda i nesreca ili jaka susa i posle grad kao pesnica za kraj.to je svet u kome danas zivimo.
Za mene je svaka prognoza preko 5 dana neozbiljna,ne razumem se u vreme,ali se razumem u matematiku,a u prognozi drugari ima mnogo vise od dve nepoznate. . .