Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kod mene sinoć počela i padala celu noć u prekidima, bilo i malo grada ali nije dugo trajalo.

Veceras kod mene do sad 42l ::novac::

Juce sam bio u Golubincima kod rodbine, malo sam otisao obici i kolegu u Indjiju i reko fin dan, vjetric, nije vrucina... Predvecer krenuli kuci, taman se smracilo... Na izlazu iz sela me uhvatilo i do Rume sam vozio 60km/h i izasli na autoput i na autoputu jednu dionicu autoputa vozio tako 60-70... MAJKO MILA, reko sta je ovo, odakle je to naislo?!?

Sto blize kuci, to suvlje. Na kraju kod nas nije nista ni palo kise...

Kroz prozor vidim deo atara i neka žita koja su polegla 100%,jer je noćas posle kiše duvao jak vetar,moram da vidim i moje u kakvom je stanju.

malo prije višak iz posude za merenje padavina presuo (pošto meri max 45 l ) u drugu posudu i vratio nazad u cenzuru pa dobio podatak od celih 65 l po m2*:bravo:ali ona još uvek pada::vino::

Kod nas poslednjih par dana od kad najavljuju kisu ni jedna jedina kap!E meteorolozi!!!Bolje i preciznije bilo kad babe i dede gledale u mesec i u sumrak.

I posle cete da napadate nas iz Banata kako samo mi dobijamo kisu a kod vas ni kapi nije palo ::({
Pa kog drugog :osmeh: salim se.Bas obratite paznju skoro svaki dan kad gledate meteorolosku prognozu vidite da kise dolaze od severa,sevezapada i prelaze preko vojvodine pa prema nama istocna srbija i posle odlaze jugoistoku.Tako da vojvodina uvek dobije prve i najvece kolicine padavina.Jbg takva su strujanja vazduha.

- - - - - - - - - -

moze li mi neko reci gde se mogu kupiti ovi kisomeri jel to u nekim specijalnim radnjama
To i mene interesuje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh