Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e vala samo mi jos i sutra fali tog snega. pa gad god treba za NS da idem sneg pada. a jos moram sutra oprati luk po zimi. uhhhhhh

Sutra bi trebalo da dobijem menzuru ili ti kisomer za merenje kolicina padavina pa cemo da znamo koliko je palo a ne da pretpostavljamo! I naravno pocinjemo sa merenjem i evidencijom,licnom...Nadam se da cu imati sta da pisem tokom godine u tu evidenciju!

Sutra isto ceka i nas, bar po prognozi za to ovlascenih.

pogledaj onda prognozu za moj kraj slijedećih 7 dana

prognoza_zps863d60ad.jpg

a mislio sam otići koji dan naloviti kedera pa 01.04. na štuku ali izgleda od toga ništa. ::jako_besan::

malo off topic ali je vezano i za vremenske prilike i za ribolov, takmičenje kod mene ali mi se nije dalo ići jer bi se smrzo ko piiiii...

6439_10200261746739754_1564428292_n.jpg

e vala samo mi jos i sutra fali tog snega.
боље и сад да се истресе него да удари коју недељу топао талас, већина воћа исцвета, а онда поново снежурина, ветрови...
Кајсије су отишле већини, да бар остану друге воћке ове године, а и друге културе.

-2, lagani sjeverac, trenutno bez padalina ali ih najavlju za popodne, ovog od jučer se zadržalo cca 5 cm na tlu.

napolju ledara termometar pokazuje -1 a vetrić se polako zaukava tako da će subjektivni osećaj biti -8 ili još manje..
kako weather predviđa još 3dana i zbogom zima..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh