Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+9,od jutros samo lije...do sada 12l,ali ne verujem da ce stati do subote,ako bude ovog mraza bice problema za ranu breskvu i kajsiju

to se nezna može ove godine da bude kiše jednom nedeljno a možda je ovo sve do berbe kukuruza to niko nezna

Kod nas se zadrzala na 19 litara, ali jos uvek rominj i povremeno menja intezitet. Pre oko sat je krenuo i neki sporadican vetar koji cinimi se nosi sneg jer je po prilicno hladan.

Pada kisa ceo dan. Prnjavor,i kod mene isto,pada stalno nesto,i jos imam brda iznad kuce,i tek danas je kanalom krenula voda. Tek sad se puni seoski potok,tek sad reka koja protice malo dalje od mene podigla nivo,itd. Sve u svemu,samo nek pada.

Sutra svecano otvaranje bazena u podrumu moje kuce, bazen ima grejanje, ima bar sa domacim vinom i rakijom kao i plutajuca pomagala (burice,vlase,tegle i kofe) za manje iskusne plivace...::samo bes:: Izvinjavam se za off, ali lije kao iz kabla vec 3 dana

Ja sam juce na srecu moju u zitu iskopao odvode da idu u kanal,mora da danas klulja voda kroz njih,nenormalno je palo kise.

samo nek pada jer veliki je deficit vlage već 2 god i treba sila vode da popuni pukotine.ona pada a ja pjevam,ali kod mene u komšiluku već kukaju jer dosta ih nije pooralo zimsko a i kažu sad će se ispadati i nema na ljeto šta padati:haha:

Samo da nam ne bude april kise i posle nista,onda stvarno nista necemo imati samo cemo tarupirati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh