Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas zemlja ubijena kao beton .Dobro će joj doći ovaj mraz u subotu i nedelju od -10.

Šta da vam pišem kada ovo nije video niko živ,da u sred marta pada grad toliko dugo i tim intezitetom da to nije normalno!
Kod mene za pola sata palo toliko kiše koliko nam je potrebno za ceo april,nismo mogli vodu da sprovedmo u kanale,blagi užas i jad!
Ako ovako nastavi sa gradom pa mi nećemo da se pohvatamo cele godine....

Bajmok,Vojvodina:

34zc6ro.jpg

Da,da...Potrefio nas prvi pravi grad ove godine(bilo je vec i u nedelju ali jako malo).Posle proslogodisnje koji nas je unistio.
Oko 15.30 je poceo suv grad da pada, bas sam bio obilazio psenice.Padao je posle vec sa kisom do oko 18 sati.
U 19.30 sam izasao do prve psenice na asfaltu, mogao sam skuplati sakom led izmedju psenice.Od nas severno prema Bajmoku je palo nenormalno puno kise(kazu oko 100 litara???) sa ledom.Video sam neke slike na fejsu, zemlja i put izmedju Pacira i Bajmoka se nije videlo od leda, sve je bilo belo kao da je sneg pao.

oko 6:30 na pola puta između Pančeva i Bavaništa takav pljusak mislio sam da će mi i kičmena moždina biti mokra kad izađem iz busa ali pred bavanište stade u selo nije pala ni kap

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh