Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za Gospojinu ce da pada retko kad da ne padne!
Uh,a kod nas seoska slava i uglavnom uvece i tokom noci kada je najzanimljivije zna lepo da se otvori nebo i ispada kisa samo tako...Kod nas nepamtim da je padala za gospojinu.
Uh,a kod nas seoska slava i uglavnom uvece i tokom noci kada je najzanimljivije zna lepo da se otvori nebo i ispada kisa samo tako...
Čudno mi što niko ne govori ništa o prosečnoj temp .ovog leta.Dali je to neko pratio ,neznam ali po meni je debelo iznad proseka.Mislim da je ovo 4 talas temperature koji dolazi da će prelaziti 35c.Kako je krenulu možda bude i u septembru.
Strasno...Ovo leto ce verovatno biti najtoplije od kada se vrse merenja u Srbiji !
Ja vec dizem ruke od svega,ceka nas pakao nad paklovima od 21 do ko zna kada...svako osvezenje se topi ko led na suncu.
Zamislite kakva je to bolest kad 24 preturbacije GFS-a ne vide nikakvo osvezenje ni narednih 15 dana (sem 2-3)...to je nesto strasno i prestrasno
BOZE POMOZI NAM I SPASI NAS OD OVE PUSTINJSKE NEMANI![]()