crni gruja
Član
Sa takvim raonikom cistim . ali ne moze se vise sneg uzdignuti ,, tako da sam danas najeb......o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znam tu firmu vozili smo šleperima im silažu kupovali su kod nas ja koja je to farma,al eto vidiš skućiš a viša sila raskućavaljudi evo sad slusam na radiu, da je na planinskom dobru Nevesinje blokirana farma sa 400 krava,bez hrane, nemogu se probiti do magacina sa hranom, vec ih je 8 uginulo i ukoliko se brzo (kazu max 10h) nedodje do hrane da ce uginuca biti jos vise, tuzno..
Zimski skolski raspust 87.Glavu na panj.Sremska Mitrovica bila najhladnija te noci u Jugoslaviji sa -29.Zvanican podatak.Ima ga sigurno u statistici HMZS.Ja ne znam koliko je bilo u Pazovi,ali pucalo sve,posto sam isao peske sa zeleznicke stanice.Ladnooo,mislio sam da cemo se posmrzati.Bila je to 1986 . Preko -25 .Ja bio u vojsci u Valjevu . Zato se sećam ko da je bilo juče...
Ja bio u Raški od septembra 86 do marta 87.Jednom umalo nisam pao u nesvest od zime jer kao starešina nisam imao pravo da nosim potkapu koja puno znači.Aljudi koji su iz tog kraja znaju kakve su temperature u tom kraju.A gađanja i ostale aktivnosti smo imali na Pešteru (Goliji).Izdržalo se,izdržaćemo i ovo samo da sve prođe dobro.Bila je to 1986 . Preko -25 .Ja bio u vojsci u Valjevu . Zato se sećam ko da je bilo juče...Inace 84 ,85 .86 su obilovale sneznim padavinama i niskim tem.