Ako te sutra put nanese pored moje firme, baci pogled kako je spičeno do betona. To je mojih ruku delo i majstora održavanja - Bate iz Kumanovske. Jednu lopatu sam sa'ranio danas. Radio sam sa njom dok mi nije ostala samo četvrtina od nje. Kaže Bata da će sutra odmah trebuje dve od onih kvalitetnijih i dobiće ih bez problema.
Nego, imam iz svinjca jedan stari Hondin motokultivator sa originalnim, ali i sa automobilskim točkovima. Benzinac je u pitanju, pa zimsko paljenje ne bi trebalo da predstavlja problem. Taj godinama ništa korisno nije radio osim nešto minimalno oranja i frezovanja bašti gde traktor na može da priđe pa sam počeo da razmišljam o nečemu ovakvom:
http://poljoinfo.com/showthread.php?5645-Grtalica-za-sneg-ili-ne%C5%A1to-drugo-namensko
Prvom prilikom čim vreme dozvoli krećem da čeprkam po otpadima da nađem neku malo jaču cev većeg prečnika, presečam je na pola pa malo još fazoniram velikim čekićem, a onda bušilicu, brusilicu i švajz-aparat u ruke... Jeftinih lanaca za točkove raznih dimenzija ima kod Kineza "Sufen Sucen" na spratu.