Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod mene od 30 do 50.cm slomi se lopatajuc od jutros barem ne pada +2 temparatura

Juce sam se nasalio-Evo snega do kolena- a danas je stvarno takva situacija.

- - - - - - - - - -

Nadam se samo da ce sve normalno funkcionisati,da se drzava nije iznenadila snegom u sred zime kao prosle godine.

Ta idi...moja kuca je u ulici koja je regionalni put N.Becej-Kikinda,od juce do sada samo lokalne firme ciste put,Zr. put nijednom nije prosao.

ja sam naveo u ovom momentu +2 a jutros je bila -4 sada je jugovo i svi putevi su glavni cisti a ispod snijega je voda sto znaci da se topi

Kod mene oko ponoci udari neka ledena kisa koja je kasnije presla u sneg.Snega ima oko 10cm,mestimicno i na putevima i bas je mokar,a zbog temperature koja je oko nule nema tendenciju topljenja.

Sneg do kolena a put cist i prohodan...
sluzba za ciscenje snega besprekorno radi
a i mora..to je put kuda predsednik ide da rakiju pece
neka mu je sa srecom

Ne stizem da se javim,cistim od jutros...kuca na cosku,3 sokaka cistim ili ti oko 150 meteri, a snega ima straota...preko 40cm a neki smetovi i duplo vise skoro metar! Taman ocistim jednu turu,mogu opet posto vetar duva i skida sa krovova i drveca,aj Jovo nanovo...

Srednji Banat je po svim pricama najgori, od jutros cistim sneg crko sam. Do Zrenjanina od nas ne moze da se prodje, kako sam cuo kod Banatskog Dvora su nanosi oko 3m sklanjaju sneg sa puta ultovima i grtalicama. Jutros se tu i jedna zena porodila u autu zavejanom doktora naftasi dovozili preko polja :osmeh:

kod nas snega pola metre.a posto je jak vetar duvao citavu noc napravio je i smetove od 1 metar...ja isao iz sabca jutros oko 4 krenuo u 6 stigao kuci,a inace mi treba 40 minuta...haos na putu..sreo sam ih nekoliko u samcu...:haha:

Kukulele sneg voli samo onaj ko ga ne cisti...ja lopatao jutros puna 2h,naneo mi u supe i na ugalj::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::

Evo, odmah da te demantujem. Ja sam danas očistio ispred kuće, ispred preduzeća i ispred komšijske napuštene kuće. trajalo je to i više od dva sata. To je moj rejon uvek kada padne sneg pa i dalje volim sneg. Slučajno imam zasejanu pšenicu pa mi to daje još jedan razlog da ga volim. Ogrev je spremljen, njive uzorane, šta bismo od dosade da sneg nije pao? I meni je sneg zavejao kamaru balirane kukuruzovine. Ja se na to grejem pa se opet ne jedim.

odmarali bi isto kao i kad padne sneg,samo se ne bi smrzavali,i bili mokri non stop,i prali kola svaki dan da skinemo so....jedina dobra stvar je zbog psenice i jecma,nista vise..

Komšo .ja imam i kući pa u 2-oj i 3.oj zdravstvenoj,njih ne interesuje kako ćeš.s čim ćeš.Imam jednu plastičnu lopatu i to mi je sav alat.A sad pošto su putari bili ažurni svugde peške.

Mrzim sneg iskljucivo zbog nesposobnosti nasih lokalnih cistaca puteva koji i ovako mali sneg nisu sposobni da ociste, soli i rizle gotovo da nema nigde! Danas da mi nije pomogao nas kolega sa foruma Postar i jos par momaka koji su me izgurali uz jedno brdo morao bih da ostavim auto i cekam prolece. Ovim putem se javno zahvaljujem Postaru na pomoci:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh