adamr
Član
Povremeno sitna kiša ,juče bilo leda padao oko tri minute najveći prečnik oko 10 mm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je drugi problem na ovim slikama!Ne sumnjam da je bilo nevreme,oluja,grad,itd...Ali ova pojava mi najvise lici na ostecenja od kukuruzne zlatice,koje se polako primecuje kada padne kisa i duva vetar,sav se izvrne...
Ovo je komsijska njiva, i monokultura. A s druge strane je komsiji popado kukuruz jos gore od ovoga, a bio lane suncokret, nisam slikao da ne idem po blatu.Mislim da je drugi problem na ovim slikama!Ne sumnjam da je bilo nevreme,oluja,grad,itd...Ali ova pojava mi najvise lici na ostecenja od kukuruzne zlatice,koje se polako primecuje kada padne kisa i duva vetar,sav se izvrne...
Gresis na pojedinim njivama kod nas ga je cupao i nabacao na gomile, sav onaj sto je izgledao naj bolje kao da je valjkom valjan, iscepano od grada blagom recju katastofa.cekam da se malko ispravi pa da obidjem ,mada mi se i neide. kako je gde uhvatio ima negde gde nije malte ne nista samo ostecenja od grada i malko navrnut .Mislim da je drugi problem na ovim slikama!Ne sumnjam da je bilo nevreme,oluja,grad,itd...Ali ova pojava mi najvise lici na ostecenja od kukuruzne zlatice,koje se polako primecuje kada padne kisa i duva vetar,sav se izvrne...