Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otislo prema Beloj Crkvi u banat.Proslo sa minut sitnog grada velicine graska potom 15min kise.Prezivesmo prvi talas,valjda ce dalje biti kise bez grada(leda).

Mi ni kapi,ovo je vec drugi put da nas obilazi...Crnilo se kao da ce gov.. da padaju,ali nista...Odose oblaci,razvedravanjee....Nece da valja!!!

Kod mene mali pljuščić i 1.5 l/m2. A ovaj RHMZ mi žešće namešta živce, počne da otvara radarsku sliku i kad dođe do trećine jednostavno stane i ni makac dalje...

Kod mene mali pljuščić i 1.5 l/m2. A ovaj RHMZ mi žešće namešta živce, počne da otvara radarsku sliku i kad dođe do trećine jednostavno stane i ni makac dalje...
u pravu si nece da se otvori ikona uopste. slep sam kod ociju. grmi seva u dljini ali nemam pokma sta i dal dolazi. prosli put nisu azurirali podatke sa radara dok ih nisam pozvao i rekao im da imaju kvar. cudno sa njihove strane

Pre 15ak minuta proslo nevreme, malo grada velicine klikera sa kisom. Ispalili 4 rakete (kanda sledovanje za ceo mesec) sad dal zato nije bilo vise grada ne znam u svakom slucaju nista strasno. A delovalo je kao da ce kataklizma a ja se i dalje premisljam dali da osiguram njive...

Sta vam vredi radar, to sto ja vidim ili ne vidim gde su oblaci nista nece promeniti. Samo znam dali da se nerviram vise ili manje :)

Ako ne ucita sliku na RHMZ nego samo onaj kvadrat, kliknite desnim dugmetom misa na taj kvadrat gde bude slika i opciju "show picture"

a ovo sam danas prvi put video...animacija, napredujemo!
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/radarska3.php

ko zna šta je možda su neke smetnje ja sliku vidim jako je loša:kisa:
bez-naslova.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh