+ 1futurefarming je napisao(la):Magla pa kiša, sneg u najavi,.... još samo sekire....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
+ 1futurefarming je napisao(la):Magla pa kiša, sneg u najavi,.... još samo sekire....
Ili ce biti kise ili snega nista drugo nego u komp da se gleda. ha, ha, ha...

Mene vec nesto ziga u ledjimafuturefarming je napisao(la):Biće lopatanja, već me svrbe prsti.![]()

Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne... 
Aj da se razgibam kod devojcice,pa stzem,taman dok napada,a ti organizuj neke komsinice da kuvaju caj kad zavrsimo...futurefarming je napisao(la):Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne...
![]()
![]()

futurefarming je napisao(la):Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne...
![]()
![]()

Pol: Muškarac Muškaracfuturefarming je napisao(la):Niva je zmaj ali valja i malo da se trošimo preko zime, red lopate, red šunke pa opet a uskoči i kobaja.
Inače, sad sam bio napolju, samo što ne krene, pašće noćas, nema greške.