+ 1futurefarming je napisao(la):Magla pa kiša, sneg u najavi,.... još samo sekire....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
+ 1futurefarming je napisao(la):Magla pa kiša, sneg u najavi,.... još samo sekire....
Mene vec nesto ziga u ledjimafuturefarming je napisao(la):Biće lopatanja, već me svrbe prsti.
Aj da se razgibam kod devojcice,pa stzem,taman dok napada,a ti organizuj neke komsinice da kuvaju caj kad zavrsimo...futurefarming je napisao(la):Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne...
futurefarming je napisao(la):Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne...
Pol: Muškarac Muškaracfuturefarming je napisao(la):Niva je zmaj ali valja i malo da se trošimo preko zime, red lopate, red šunke pa opet a uskoči i kobaja.
Inače, sad sam bio napolju, samo što ne krene, pašće noćas, nema greške.