Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+ 4.stepena, magla, prst pred okom se ne vidi.Magla se pojavila sinoć a jutros je baš ovladala

pozdrav svima .evo jednog dobrog vica o prognoziranju .Hvali se čiča kako njegovi blizanci uvek pogode kakvo če vreme biti danas.pa kako pitaju ljudi ?pa jedan kaže padaće kiša a drugi da neće.

futurefarming je napisao(la):
:haha: Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne... :D :ppozdrav:
Aj da se razgibam kod devojcice,pa stzem,taman dok napada,a ti organizuj neke komsinice da kuvaju caj kad zavrsimo... :haha: :haha: :haha: :haha: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

:haha: Hitno kod devojčice na razgibavanje i masažu pa u moj kraj sa lopatom, nemam ni 200 metara sve ukupno, pa kad padne... :D :ppozdrav:

e zato ja i moja niva :D :bravo:
24v5jrp.jpg

Post je spojen: [time]среда, 19. јануар 2011. 14:02:04 CST[/time]

Niva je zmaj ali valja i malo da se trošimo preko zime, red lopate, red šunke pa opet a uskoči i kobaja. :D

Inače, sad sam bio napolju, samo što ne krene, pašće noćas, nema greške.

Niva je zmaj ali valja i malo da se trošimo preko zime, red lopate, red šunke pa opet a uskoči i kobaja. :D

Inače, sad sam bio napolju, samo što ne krene, pašće noćas, nema greške.
Pol: Muškarac Muškarac
Starost: 26
ee brate kad dodjes u moje godine ima da budes ko krivo gudalo sve mogu i hocu ali samo zigne i odem u kura..c jedno 2 meseca ni isam nizasta .. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Шта кукате, овакво лепо време у ово доба године код мене нико не памти. Данас +15, а тако је било задњих 10 дана.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh