Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vedro
34.png

35.0 ˚C Subjektivni osećaj: 33.3 ˚C
chart
Pritisak: 1014.90 mbar Vetar: 4.8 km/h (promenljivo) Vlažnost vazduha: 19% Vidljivost: 10.0 km Izlazak/zalazak sunca: 06:11 / 18:56 Podaci prikupljeni: 11. 09. 2011. u 16:30
kod mene trenutno +33 step. tesko se dise,,,

Veoma težak dan, 35-36 stepeni, bilo je i toplijih dana ali danas je veoma teško, ne znam jel do vlage ili pritiska, ali sam se osjećao gore nego kada je bilo 40. Zgadilo mi se i ljeto, i sunce i svjetlost i sve.

ima vas i starijix na forumu ali dali neko pamti da ,pre podne beres kokuruz aposle podne se kupas na reci.ja imam 44 godine ,to nepamtim.

Trenutno vreme: Kraljevo

Trenutno: vedro, temperatura 12.8˚C. Relativna vlažnost vazduha iznosi 88%, atmosferski pritisak je 1014.90mbar, brzina vetra 1.6 km/h, promenljivog pravca.
Za sutra se očekuje maksimalna dnevna temperatura od 32.8˚C, vreme: sunčano i vedro.

Kod mene u selu pukotine u zemlju su oko 10cm, moze i noga da upadne, dubinu ne znam ali ne vidim joj kraj... Ljudi se muce za vodu ne bi li napojili stoku jer su mnogi bunari presusili, potok i recica koju imamo su presusile kao da nikad nisu postojale (pre par dana kad je pocela neka slaba kisica izasao sam napolje da pokisnem ko covek a ona nije ni prasinu pokupila)... Moj bunar (plitak 9m) na svu srecu i dalje radi ali malo slabije nego ranije...

Mislim da kad krenu kise padace danima i da ce zima razvaliti koliko ce biti hladno...

E da, selo mi je kod Kosmaja - Velika Ivanca.. taj kraj srbije..

Delimično oblačno
30.png

35.0 ˚C Subjektivni osećaj: 33.9 ˚C
Pritisak: 1013.88 mbar Vetar: 8.1 km/h (promenljivo) Vlažnost vazduha: 22% Vidljivost: 10.0 km Izlazak/zalazak sunca: 06:12 / 18:54 Podaci prikupljeni: 12. 09. 2011. u 14:30

+35,ista prica kao juce.Ovo ne moze da prodje bez ozbiljnijih posledica,bunari presusuju,potoka odavno nema,reke u mom kraju na nivou bioloske odrzivosti zivog sveta u njima,itd,itd...I ja sam misljenja da ce nam kad bude krenula kisa doci glave na svoj nacin.Mozda budemo kukali posle sto ne prestane.Nadam se samo da je ova godina izuzetak a ne ono cega se svi pribojavamo-pocetak nekih ozbiljnih klimatskih poremecaja.

+15 vedro, bice lep suncan dan, ali na zalost i danas bez kise a mozda i ne treba da ljudi ovrsu soju.

Trenutno: vedro, temperatura 21.1˚C. Relativna vlažnost vazduha iznosi 64%, atmosferski pritisak je 1018.96mbar, brzina vetra 1.6 km/h, promenljivog pravca.
Za sutra se očekuje maksimalna dnevna temperatura od 35.6˚C, vreme: sunčano i vedro.

Trenutno: vedro, temperatura 32.8˚C. Relativna vlažnost vazduha iznosi 26%, atmosferski pritisak je 1015.91mbar, brzina vetra 9.7 km/h, promenljivog pravca.
Za sutra se očekuje maksimalna dnevna temperatura od 35.6˚C, vreme: sunčano i vedro.

Vise i ne gledam u termometar,kod nas za sutra najavljuju topliji dan!?Pa kud ces vise topliji,sto rece moj komsija:pa da li su normalni ovi sto javljaju za vreme,pa izgoresmo,definitivno nisu normalni!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh