Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukidaju, jel to neko deli pa kako kome. Sve u svemu katasrofalno ce biti na jesen (ako doceka jesen). Oni sto imaju kredite nek se spreme na vrucu godinu.
Na losijim zemljistima u nasoj opstini kukuruz je uvenuo, ali bukvalno i od njega u ovom trenutku je moguce napraviti samo silazu (sumljivog kvaliteta). Nas atar je dobio kisu od nekih 40 l i to ga za sad drzi, a dokle ce to cemo da vidimo.

Uhhh kad bi ovo mogli negde naslagati u supi pa da nas nazimu ne boli glava. Trenutno kod nas na termometru 35 u debelom ladu.

Brate ova ti je dobra za supu. I ovi naucnici nemaju pojma, umesto da smisljaju takve stvari da akumuliraju energiju oni se posvetili pravljenju oruzja.

Poslednja izmena:
Plasi me sutrasnji dan zbog ovakvih vrucina citao sam vremenske prognoze najavljuju nevreme a kod nas nema protivgradnih raketa od maja meseca bice vrlo gadno ako nas nesto strefi nedaj boze

potpuno se slazem,ali imaju posle sta da pricaju,tipa:"ko zna kolika bi steta bila da nismo dejstvovali"

Nemojte brinuti dal vasi imaju raketa ili ne kad oblak sa gradom dodje nad neki atar za njega je vec kasno_Odbrana od grada pocinje bar 50km dalje.

Evo snimci danas u 12.30, nije bas optimistično

dfeeeq.jpg

nbrnlc.jpg

To donas nece ni doci(mislim u Srbiju)a i kad dodje ovi sa nekoliko raketa rasteraju i kisu.Salu na stranu vec ima registrovano u Austriji mesta sa nepogodama, na ovakoj vrucini nemoze pasti nista lepo.ostaje da se nadamo da ce doci po noci i tad su male sanse za nepogode.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh