Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od 18 do 22.... e tako već štima.... Pretpostavio sam da je štamparska greška, ali nisam izdržao da ne priupitam :D :cao: :cao:

260cv1g.gif

Ево је опет.?!

Danas takodje suncan dan :cool: :cool:.Juce se pokosilo u mom kraju vise nego posle godine za mesec dana. :ppozdrav:

Ovde je, Bogu hvala, sada suvo kao barut. Mestimično samo ima poleglih žita (ali baš se vidi da su ta žita dobila previše đubriva pa možda i nije toliko čudno). Al' zato korov buja li buja (ambrozija se naročito raširila). Ja sam prekjuče završio sa špartanjem, kukuruz mi sad izgleda podnošljivo a soju planiram da ću još jednom za par dana da ošpartam.

U svakom slučaju bolje smo prošli nego ove kolege što mogu godinu dana da napajaju Đerdap sa tom količinom vode. :-/

Ma sta te briga,mi seljaci imamo para ko "vode" pa nam to i nije neki problem,a da je kojim slucajem poplavljeno "romsko" naselje onda bi se svi angazovali na celu sa predsednikom drzave. Bogati ipak ljudima treba pomoci...

DA DA... svi smo mi tu po....li ... al pazi sad.. odem da pecam... cuvari ne da nedaju .. nego ce da biju... doneses camac da se vozas, ni to ne moze.... a precednik je cim je usla sad posle par dana napravio takmicenje u pecanju, znaci oni mogu ... Pa PI..A vam materina.... samo gazite po sirotinji....

Ma da batalimo ovu nasu nevolju,nego,momci jel imate neku dobru vremensku prognozu za narednu nedelju?Zbog kosenja sena,deteline itd.Vidim da vi to bolje baratate sa tim prognozama.
@mytoo,sta kaze ta tvoja Umbrela :sta: :cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh