Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
konacno se vreme malo prolepsalo,posle toliko kisnih dana ,sad przi sunce :cool: izgleda da cemo vec sutra moci da udjemo u njive :bravo: :D

staky je napisao(la):
konacno se vreme malo prolepsalo,posle toliko kisnih dana ,sad przi sunce :cool: izgleda da cemo vec sutra moci da udjemo u njive :bravo: :D
Kod mene ima jedan deo atara gde su vec danas posle 13 h ljudi isli da prskaju,inace konacno dugo ocekivano vreme nemogu nikako da se naviknem da je :cool: k'o da sam iz Sibira :haha: :ppozdrav:

sad je red da se ponovo ospartaju usevi (kukurux soja paprika suncokret i ostalo) da se razbije pokorica i korov,a to ce vec sutra kod nas verovatno biti moguce,evo ja sam se malo prosetao autom po ataru i vec se dize prasina malo :D

Kod nas prijatnih,suncanih 25 stepeni. Danas bez problema oprskao zadnji hektar kukuruza u 10-om listu Callistom,jedva prodjoh traktorom.

E ovo je stvarno katastrofa :zli:,valjda ce svima koji imaju tu parcele pokraina dotirati nesto. 1200ha tek tako otislo kao da ih nije ni bilo a niko iz opstine da pomogne ljudima da naprave na brzinu neki nasip znali su oni da ti dzakovi nece izdrzati :sta: strasno nemam reci :zli:

videcemo druze... i treba da im daju treba da im isplate svu dobit koja je trebala biti ostvarena... a ne samo ono sto su ulozili(seme, djubrivo,naftu itd) ::namigivanje:: .... meni nece jer mi nemamo zemlje tamo.... al se jedimo ... kao da imamo, naj vise zemlje tamo... zato sto smo izgubili preko 100kj usluznog kombajniranja.... i vise "vise" hiljada bala necemo usluzno ubalirati.... jer je voda sve odnela vragu :zli: :zli: :zli: ::lose:: ::lose:: ::lose::....

Drugi sunčani :cool: :cool: dan prosto neverovatno.U baštu napolju jos uvek ne može da se uđe a trava da je lekovita novac bi uzeli.
Preživeće se :ppozdrav: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh