Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne bi' da vas plasim, al 93l u najavi za narednih 5-6 dana.

dilema, ako skupim seno sada da li ću popodne stići da ga izvučem?? juče je kod mene bio ekstra dan a ja zbog straha od kiše ispresovo i izvuko lucerku sa balama teškim u pm. sad se tresem da se ne upali? ima li goreg i težeg posla od ovog našeg?
igramo šah sa onim gore.

@cukaneca

te bale deteline samo dobro posoli(moze bilo koja so i stocna) i ostavi na nekoj promaji i nista im nece faliti...doduse nzm koja je kolicina u pitanju dal to moze? :ppozdrav:

Moka lucerka će kanda ostati napolju dok ne prođu kiše... Sad sam bio da vidim, mokro u tri lepe.... Do sutra nevredi grabiti, a ako noćas opet bude kiše :udri: :udri: Nova tera već je 10 cm, a stara leži u njoj....

Ma sija i kod mene ali dok osuši ovo što je noćas palo.... stiće druga kiša :udri: :udri:

Sinoć u Zmajevu prvo sat vremena samo sevalo i prangijalo. A kasnije opičila pljuščinaaaaaa, iju! :kisa:

A sad sija sunce, ubija! Izem ti vreme...

Neznam koliko je noćas palo ali oko podneva su mladji izašli da špartaju papriku.Taman su se uputili kad se spusti pljusak od nekoliko litara i sad opet sija sunce ali nemože da se šparta.

ja sam na svu srecu detelinu pokupio i upresovao juce, nebo je bilo vedro al uvece kad je pocelo da tutnja.... strasno... pala je dobra kisa tako da danas nista nisam radio , nego istovarao detelinu sa prikolica (prikolice su bile pod supom).

evo najavili su mestimicne padavine do ponedeljka a u utorak ceo dan kisa.

Uh, danas bilo toplo, pa sam uspeo da izbaliram i sklonim seno, a sad grmi i seva, namrcilo se nebo kao da ce govna pa padaju!!!! :kisa: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh