Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
draganpan je napisao(la):
Bice susna godina, ali ce poceti susa onda kada se bude pokosila trava (ako se pokosi)!

Dobro je rekao moj deda pre nekoliko godina "... Pokvarise klimu ovi djavoli sto idu gore (na mesec...)"

A drugi kaze "... ama okrenula se zemlja na severni pol..."

Sta je u pitanju neznam, ali sve vise se upravlja sa padavinama sa zemlje samo sto mi neznamo ko i kada i zasto.
Poznato je da Rusi regulisu padavine na odredjenim teritorijama kao naprimer za parade i sl. manifestacije. Jednom sam bio u Moskvi kada su svi mediji objavili da je kisa odlozena za dva dana da bi se u lepom vremenu odrzala neka manifestacija na crvenom trgu, u centru Moskve...
Bas su sad na ovoj paradi u Moskvi namestili oblake cuo na tv-u

:D

123p8pl.jpg

Ma jok, to čiča danas prozujao mojim šorom pa sam ga uslikao! :D

Zeka je napisao(la):
Sad cujem od komsija da nailazi dva metra vode na Tisi ::lose:: ::lose:: ::lose:: a kod nas jos stoji prokinuta rupa na maloj dolmici na ljutovu u N. Beceju.... zadnji talas su sprecili od ulaska tise u atar Ljutovo dzakovi sa zemljom ... koji su poredjani duz tog procepa al kazu da to nece sad izdrzati... kazu da se sutra ide jos nabacivati dzakova.... jbg bas se ljudi opustili i posejali a ona opet gore.... ::lose:: ::lose:: ::lose::
.....posejali.....a ja i oprskao sa acetohlorom(i uspelo),bacio AN,u medjuvremenu lepo ponicalo,pa sad ako treba opet da udje,onda.... :udri: :udri: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes::

Sutra na zatvaranje.... sta da ti kazem... mi nemamo zemlje u ljutovu.... al opet mi je zao tih ljudi....... jbg... :sta: :udri: :udri:

Daavnooo nije padala kiša :udri: :udri: :udri: Opet pada :udri: :udri: :udri:

ibz4t4.jpg

Post je spojen: [time]1274367066[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh