leka
Član
i kod mene nesto kilavi cas pada cas ne , samo da se prolepsa malo do petka da idem na sajam,sve odlazem i odlazem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

šandor je napisao(la):Pada i pada i pada i prognoza
http://www.weather2umbrella.com/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolja je ona jedno vece na TV
... sutra pre podne kisa a popodne pljuskovi...![]()
![]()
![]()

Nem tudom,nije valjda ovo (NE)vreme da dolazi ka nama...šandor je napisao(la):

IMT-550 je napisao(la):Nem tudom,nije valjda ovo (NE)vreme da dolazi ka nama...šandor je napisao(la):![]()
![]()
![]()
![]()
Evo jednog programa za ucenje jezika www.byki.com. Ja sam se bacio na ucenje madjarskogpeto1 je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):Nem tudom,nije valjda ovo (NE)vreme da dolazi ka nama...šandor je napisao(la):![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom je ne znam

a kod nas jos stoji prokinuta rupa na maloj dolmici na ljutovu u N. Beceju.... zadnji talas su sprecili od ulaska tise u atar Ljutovo dzakovi sa zemljom ... koji su poredjani duz tog procepa al kazu da to nece sad izdrzati... kazu da se sutra ide jos nabacivati dzakova.... jbg bas se ljudi opustili i posejali a ona opet gore....

A secam se kad sam ono bio u Pesti, toliko sam pricao Madjarski, da su me ruke bolele svu nocpeto1 je napisao(la):Sta ce meni kad tecno govorim rukama i madarski.![]()