Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da ce mo otici u :off_topic:. A @draganu 18 ce mo oprostiti,jer ako se nevaram,to je mlado momce,ali ostali...... :nono: pa ljudi,prva detelina NE CVETA!! Kod nas danas nista kise :D ali je zato sad oblacno :udri:.

Kod nas par kapi.... Bilo bi dobro da ostane ovako pa da sutra oprskamo repu protiv korova.....

Prognozirana kolicina padavina u narednih nedelju dana za Nadalj :kisa: Prskanje kukuruza sutra i u petak, nadam se.

hu0fgy.gif

Ljudi verovali ili ne kod mene je toliko suva zemlja da je to nesto neverovatno. Za ovo vreme dok su kod vas padale kise kod nas je palo sveukupno 2 litre. Soja ne nice nikako osecam da ce biti presejavanja i ove godine jer je vec seme vise od 2 nedelje u zemlji pa ce uskoro poceti da propada

cicimoric je napisao(la):
Ljudi verovali ili ne kod mene je toliko suva zemlja da je to nesto neverovatno. Za ovo vreme dok su kod vas padale kise kod nas je palo sveukupno 2 litre. Soja ne nice nikako osecam da ce biti presejavanja i ove godine jer je vec seme vise od 2 nedelje u zemlji pa ce uskoro poceti da propada

Auuu Cici nemogu da verujem , kod mene uvek je crna zemlja od vlage nemože da se osuši. Nemoj da se nerviraš valjda će da bude u nedelju i ponedeljak i kod tebe kiše :kisa:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh