Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene jutros oko 4 drugi put potop .Padala kisao kao luda.A prvi put padala u nedelju kao iz bakraca. :zli:

Matić je napisao(la):
Probudila me noćas oko 01h strašna grmljavina,sve je pucalo i sevalo a onda se spustila kišurina.Padala je kao nenormalna a jutros na meraču celih 20 litara mislio sam da je palo bar 100 koliko je tutnjilo.

Ee, takva je ova godina. Sad kad padne 20l kažemo da i nije baš neka kiša a u drugim godinama bi svašta dali da padne tih 20l i to bi onda bila kišurina...

Sutra ( petak ) može da bude sve i svašta u vojvodini a posle toga dolazi jedan duži period lepog vremena....

šandor je napisao(la):
Sutra ( petak ) može da bude sve i svašta u vojvodini a posle toga dolazi jedan duži period lepog vremena....

Daj boze. Kod mene su glave suncokreta ponegde vec pocele da budjaju...kise nam ne treba bar dok se ne skinu suncokreti, i soje

Evo je i kod mene pada. Pa je*em ti kišu i sreću, nijedno prskanje ove godine da prođe bez kiše (večeras sam oprskao strnjište totalom). :zli: :udri:

Kiše nije bilo mnogo, jedan mali pljuščić. Ali iznad cele Vojvodine je samo jedan oblak i on je baš morao da prođe preko moje friško oprskane njive! :D

fg_20100806_010622_2.0km.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh