Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam se malko vozikao do mosta,padala je super.kiraj je napisao(la):Kod mene pada lepa jesenja , pocela oko 10 intezitet promenjiv.
šandor je napisao(la):Kod mane palo svega 1 l mada ni ne treba da pada posle onog od petka uveće kad je palo 100 l
slazem se a i kod mene je prestalašandor je napisao(la):Kod mane palo svega 1 l mada ni ne treba da pada posle onog od petka uveće kad je palo 100 l
šandor je napisao(la):šandor je napisao(la):Ja sam dosta dobro prošo Baš iznad mene je prošao u selu je udario najmanje 30 gromova ovo je bilo neverovatno prvo je počeo da duva jak vetar to je trajalo samo 2 minuta pa onda u 11:20 počeo da pada kiša i padala je do 00:10 palo je 20 litara
Ovo se vidi i na radarskom snimku:
Ovo mi je bio zadnji post od pre tri dana od tad nisam mogao da se javim jer nisam imao internet. Od ove kiše smo dobili neverovatnu količinu na nekim delovima atara to je otprilike 70 % atara dobio 100 l kiše na m2
cicimoric je napisao(la):šandor je napisao(la):Kod mane palo svega 1 l mada ni ne treba da pada posle onog od petka uveće kad je palo 100 l
100 l palo za jedan dan?