Volvo BM814

Može da dodje motor iz Volvo kamiona, paše.

zorancile je napisao(la):
Može da dodje motor iz Volvo kamiona, paše.

Za to znam,cale se raspitivao i kazu da pase,ali jako je tesko naci motore od volva od nekih 170KS pa ako neko zna na forumu gde se moze to naci,ili mozzda pak ima....A moze i od mecke samo ima neke male prepravke,a za te sam cuo motore da od 170 sa turbom su krs od motora,samo su naduvani,to je u stvari od 140 samo je dodat punjac i da izvuce se sto vise iz motora i samiim tim se pre dokosuri....ali ovi mladji motori su boji,e pa sad ako neko ima ili zna gde bih mogao nabiti te motore?

@bane
U smederevu , magistralni put M24 od pozarevca kod same naplatne rampe imas otpad kamiona ,
Ima svakojakih kamiona Mercedesa sigurno 170ks su retki al 200ks sigutno imas koliko hoces ::namigivanje:: i jeftinije

Mercedes ćeš verovatno lakše naći, ali onda mora da se preradi zvono, zamajac, nosači motora...
Da li si tražio negde radilicu od Volvoa? U Novom Sadu?

Bane ako ne nadjes nista. Brat mi radi u Volvo kamioni Srbija pa mogu da se rapistam koliko kosta motor iz Volva FL od 170ks. Ali imaju samo nove motore. Ne znam ni priblizno koja je cena, ali kvalitet je 5+.

Loši su rabini motori i troše dosta goriva, kratkog veka i motor je 260 ks, a sa tu interkulerom je 305 ks.
Mečka je zakon.

Mislim da bi se naj lakse upasovao motor koji je nosio FULER menjac (ovako na oko ) a i TAM 150 V motor nije los , rabu zaboravi zimi retko koja pali brz StartHilfe

Hvala svima na odgovorima! :D A ne ih uzimao radilicu jer je to mana kod volvo motora ovih bm814 i hoce da pugnu ako ga preopteretis,a i skupi su delov.Za radailicu mogu kupiti ceo motor i platiti majstore da prerade,a nov volvom motor je preskup. Trazim po oglasima,a videcu ako budem prolazio,pa svratim na onaj otpad,sto mi je nego odg.ne znam a ko.....ali veliko se zahvaljujem svima! :ppozdrav:
A polovni volvoovi motori su jako retki od 170KS.....

Bane i manovi motori su dobri nemoj da bežiš od njih, znaš kako kažu švabe hvali mečku a vozi mana.
Poslaću ti brojeve telefona od ljudi iz Loznice što se bave prodajom kamionskih motora. Poslaću ti na pp da nebude reklama.

Bio je jedan u oglasima:
Prodaje se motor izz traktora Volvo BM 814, 6 cilindra, 150 KS. Cena dogovor
Telefon 1: 0641182229
ukucaj u guglu volvo bm 814 motor i dobićeš link polovna vozila i ovaj oglas koji je istekao skoro ali možda nije još prodat, ima i nekoliko slika motora.

Nazad
Vrh