Darko Dren
Član
Ostavi malo puta, da mogi lovci da prodju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam video da je sada lako kod obrtaca da se nasteluje, narocito kod regenta.Ne podesava se razmak tockova prema plugu već plug prema razmaku točkova na traktoru.
Bolje su un 400Da li ima da se nadje vn 4br ravnjak sa daskama un350 i gde?
Sve sto sam nalazio je sa daskama un400, a ne pasu rupe za un350
Nikola, koliki ti je raspon zadnjih guma, unutra? Vidim da vučeš 3 brazde a treća ti seče trag od gume? Znači nisu po 35cm brazde?
Da, to znam, nisu istrošeni, ali je problem što plaz kad ide uz zid brazde on mnogo hvata.... 2m tačnije... da je svaka po 35cm, prva sigurno ne hvata 1m onda. Moraću da vas poslušam da vratim ponovo na ravno pa da pokušam ponovo sve.@sasacre u kakvom stanju su ti plazevi ?
Ako su istrošeni, plug dobije veći zahvat. Proveri prvu brazdu koliko hvata, pa i ostale svaku ponaosob.
Plazevi prave problem i prilikom prelaska sa tvrdog u mekano.
Mislim da samo u L varijanti ima sa 350 daskama, inače ja sam sa mog l950 kad su se potrošile daske skinuo un 350 i stavio nove un 400, sve pasovalo što se tiče rupa.Da li ima da se nadje vn 4br ravnjak sa daskama un350 i gde?
Sve sto sam nalazio je sa daskama un400, a ne pasu rupe za un350
Ni ne dovaća trag gume, fali 5-10cm do traga, ide plug samo piše.Nikola, koliki ti je raspon zadnjih guma, unutra? Vidim da vučeš 3 brazde a treća ti seče trag od gume? Znači nisu po 35cm brazde?
Да добро си приметио, а ни око на коме је вијак који фиксира ногу за ослањање не иде са спољне, већ са унутрашње стране.Koliko vidim na slici nešto je pojačavan tu gde stopa ide ta...