sale ratar
Član
Stavi neku sliku, zavisi koliko su potrošeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kvederland je u svakom pogledu neuporedivo bolji od VNkoji je plug bolji vogel L 950 ili kverneland AB 100 ima li ko iskustva sa oba pluga sto se tice rada ,koji je jaci itd.
Nađi u ponudi nove iste klase i opreme pa im uporedi cene pa će ti se kasti samo.Ja sam imao nov VN (vrlo dobar plug za naše terene)ali zadnjih godina orem sa nekim satarim LB100znaci li to
bolje zaoravanje ,jaci (cvrsci)manje se uvija ili lomi, lakse se vuce ili ???
a vogela u oglasima koliko hoces znaci li to nesto ??
Radoslave čisto sumnjam da ga je zetor pokidao i svo vreme on vukao.
Verovatno je prodao traktor kojim ga je vukao.Ne verujem ni ja ,ali čovek u dvorištu ima tog 7011 i ferčiku 533 mada i po daskama se vidi da već stoji duže vreme.
Jel uzimao neko skoro umetak za dasku un350?
U Mikron sirig su dobrog kvaliteta a cene korektne.Recimo plaz PK803501 I Pk803401 su 2700din.Original vogel je oko 3000 ali po meni nije bolji od premium partsa.U agrotehnicom Zrenjanin takodje imas vise varijanti tipa permanit,vogel,premium parts...Gde i koje je najbolje kupiti delove za Vogel plug? Konkretno, trebaju mi plazevi, grudi daske i raoničići pretplužnjaka za dvobrazdni plug. Da li neko od male privrede, neko od ovih boljih zamenskih (tipa Original Frank) ili originalni rezervni delovi. Mislim spram odnosa cena kvalitet...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока