Vogel&noot soil solutions

20150911174554.jpg
[/IMG]
20150911174559.jpg
[/IMG]
Danas isao u Becej po njih 50e komad

Ja sam isto ovakve kupovao u Mikron Sirig pre god dana cena tada nekih 4800 sa kljunom zajedno po komadu ( 4 raonika+4 uloska +a malih raonika za predpluznjake platio 22000 din)

A ja pre dve godine komplet sve za tri glave raonici spicevi plazovi peta plaza i grudi sa sarafima platio 41000 original vogel. Isto u mikronu kupovao.

Pozdrav!! Da li neko zna gde bih mogao da kupim kozlac (nosac pluzne glave) za vogel noot lm 950? Jedan se malo iskrivio i ne mogu da nastelujem plugkako treba, vidi se na slici. Oznaka kozlaca je PE400016, 645mm je rastojanje izmedju rupa na krajevima, visina pluga je 72cm. Pitao sam u Agrotech-u i rekli su mi da ne znaju kad bi mogli da nabave jer imaju nekih problema oko uvoza, a meni treba hitno. Jel moza neko da mi pomogne?
11143498_10204681630063860_4039331269101691132_n.jpg

Ovaj deo je kriv
441386.jpg
slika je sa interneta.
Sad neko to zove kozlac( u agrotech-u su mi rekli da je to kozlac), mozda sam se pogresno izrazio, ali u principu to jeste nosac pluzne glave. Hitno mi je da to zamenim novim ili polovnim pravim, ili da probam da ispravim nekako. Sta predlazete?

Probaj zamijeniti srednju i zadnju brazdu, još to nebude to, ali mislim da bude puno bolje jer sam ja tako napravio i dobro je..

Probaj zamijeniti srednju i zadnju brazdu, još to nebude to, ali mislim da bude puno bolje jer sam ja tako napravio i dobro je..
To sam i uradio, ali sad kad je na srednjoj glavi, srednja glava "krade" ili potkopava zemlju koja ostaje za trecu brazdu i treca brazda bude manja zbog manje zemlje koju treba da "proguta" i onda bude oranje talasasto, jedna strana ostavlja ravne brazde a druga strana ima vislju srednju brazdu.

Ovaj deo je kriv slika je sa interneta.
Sad neko to zove kozlac( u agrotech-u su mi rekli da je to kozlac), mozda sam se pogresno izrazio, ali u principu to jeste nosac pluzne glave. Hitno mi je da to zamenim novim ili polovnim pravim, ili da probam da ispravim nekako. Sta predlazete?

Nije to kozlac, kozlac je onaj deo koji spaja dasku, raonik i plaz.

Nazad
Vrh