b_a_t_a
Član
Odg: VOGEL&NOOT SOIL SOLUTIONS
Ja na svom 757.30 koristim predpluznjake vec 4-5 godina i rade bez greske.
Ja na svom 757.30 koristim predpluznjake vec 4-5 godina i rade bez greske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze jel se tebi nekad guši ovaj plug?FL je napisao(la):Plug je 1998-godiste,ja sam kupio polovnog pre 4 god za 1650 eura.Istrosene delove sam promenio,lepo radi,samo steta sto nije obrtac.Ali ako nadjem neki obrtac povoljno promenicu...
Plug kad sam ga kupio:
Ranije sam koristio IMT trobrazni ( sa Torpedom) a sada za strniste:
Sad blizu sliku o rotacijskoj lampi nemam,pa kad naslikam postavicu.
cicimoric je napisao(la):ima resenja za to. Izvadi se "ruda" ( valjda se tako zove ) i okrene se tako da onaj deo koji je nakrivljen nadole bude okrenut nagore. To su uradili neki ovde kod mene i resili su problem
Ista je situacija i bez deflektora.Kosač je napisao(la):To sam te pitao jer vidim na slici da radiš i sa predplužnjacima i sa deflektorom, a oni zajedno ne idu zato ti se guši plug. Probaj jedno od ta dva da skineš, neće gušiti, garantovano.
evo kod mene je to odradjeno pri kupovini pluga sto bi se reklo fabricki.i nemam problema sa gusenjem ni sa predpluznjacima ni bez njih.zike je napisao(la):Evo ga moj vogel M 950 vucem ga na 3x36cm i na 3x40cm sve zavisi do zemlje.